Webdeveloper/Webdesigner

Van Oirschot is een technische groothandel gespecialiseerd in centrale verwarming en ventilatie. De organisatie heeft een logistiek centrum te Herentals van waaruit ook de centrale diensten worden aangestuurd. Regionaal is er een spreiding over 10 filialen waarbij de focus ligt op verkoop, technisch advies en ondersteuning van de professionele installateurs. Als groeiende KMO met de nodige ambities is Van Oirschot op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie voor techniek.

Functie:

In het kader van verdere groei van onze organisatie evenals de snel veranderende IT-omgeving, zijn we op zoek naar een in house webdeveloper/webdesigner.

Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van de webshop van A tot Z. Je staat in voor de integratie van de webshop dewelke momenteel nog extern beheerd wordt.

We verwachten hierbij dat de webshop voldoet aan de laatste mobiele toepassingen, laatste toepassingen van GOOGLE zoekmachine, laatste nieuwe trends en ontwikkelingen, … . Verder sta je in voor de omzetting en uitbouw van onze website, social media, mobiele apps en/of andere mobiele toepassingen.

Zin om te werken voor een snelgroeiend familiebedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vereisten:

Je behaalde bij voorkeur een bachelor in informatica
Je hebt een eerste werkervaring (min. 5jaar) in webapplicaties waaronder ook mobiel.
Je kan werken in omgeving PHP/ MYSQL.
Je hebt een grote interesse in de nieuwste ontwikkelingen.
Je hebt vooral veel GOESTING om hiermee bij ons aan de slag te gaan.
Je woont binnen een aanvaardbare afstand van Herentals, dewelke je vaste werkplaats zal zijn.

Aanbod:

Je komt terecht in een stabiel familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Van Oirschot biedt een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket met bijhorende extralegale voordelen.

Bent u het talent dat wij zoeken?
Stuur dan snel uw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar
jobs@vanoirschot.be.