Toonbankverkoper Herentals

Van Oirschot is een technische groothandel gespecialiseerd in centrale verwarming en ventilatie. De organisatie heeft een logistiek centrum te Herentals van waaruit ook de centrale diensten worden aangestuurd. Regionaal is er een spreiding over 9 filialen waarbij de focus ligt op verkoop, technisch advies en ondersteuning van de professionele installateurs. Als groeiende KMO met de nodige ambities is Van Oirschot op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie voor techniek.

Functie:

Ter versterking van ons filiaal te Herentals zijn we momenteel op zoek naar een toonbankverkoper.

Sta je graag in contact met klanten? Ben je technisch aangelegd? Houd je van magazijntaken in combinatie met administratie gekoppeld aan de toonbankverkoop? Dan is de kans zeer groot dat we naar jou op zoek zijn.

Je bent samen het aanspreekpunt voor de klanten die in het filiaal komen, je geeft hen advies en ondersteunt hen waar nodig. Je beantwoordt vragen van klanten en vormt een sterke tandem met de commerciële buitendienstmedewerkers. Je verkoopt onze producten van o.a. verwarming, ventilatie en sanitair.

Zin om regionaal te werken voor een snelgroeiend familiebedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vereisten:

Je hebt een technische bagage of technische affiniteit.
Je hebt een eerste ervaring in verkoop/klantencontact.
Je bent communicatief en weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
Je bent vlot in het uitvoeren van magazijntaken.

Aanbod:

Je komt terecht in een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Van Oirschot biedt een job met veel autonomie, een marktconforme verloning en full time tewerkstelling (van maandag tot vrijdag).

Ben jij het talent dat wij zoeken?
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar
jobs@vanoirschot.be.