Toonbankverantwoordelijke Herentals

De firma Van Oirschot is al meer dan 50 jaar een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. We maken voor onze klanten dagelijks het verschil in service en snelheid, doordat we lokaal sterk verankerd zijn met 10 vestigingen in België. Het logistiek hart van ons bedrijf, namelijk het distributiecentrum met meer dan 10.000 verschillende artikelen, ligt momenteel nog in Herentals. In 2021 verhuizen we naar een gloednieuw distributiecentrum in Olen.

We zijn een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. De bedrijfswaarden van Van Oirschot zijn: klantgerichtheid, werken in team, motivatie & verantwoordelijkheid, veiligheid en orde & netheid. Wij bieden onze medewerkers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor je persoonlijke ambities. Hiervoor hebben we het project ‘Van Oirschot Going Forward’ in het leven geroepen, waarbij we nog meer gaan inzetten op werving & selectie, work-life balance, onthaal en VTO (Vormingen, Trainingen, Opleidingen).

Met trots staan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, in de top 5 binnen onze sector. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe gemotiveerde medewerker voor onze toonbank te Herentals.

Functie
Ter versterking van onze toonbank te Herentals zijn we op zoek naar een Toonbankverantwoordelijke. Je staat in voor de verkoop van onze producten van o.a. verwarming, ventilatie en sanitair. Concreet betekent dit:

  • Je bent het aanspreekpunt voor de klanten die in het filiaal komen: je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en ondersteunt hen waar nodig.
  • Je maakt offertes en bestelbonnen op. Ook andere administratieve taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid.
  •  Je staat in nauw contact met het magazijn om de bestellingen (toonzaal en webshop) op te volgen, waarbij je het uiteraard geen probleem vindt om af en toe zelf de handen uit de mouwen te steken.
  •  Je vormt een sterke tandem met de commerciële buitendienstmedewerkers.
  •  Als toonbankverantwoordelijke neem je ook deel aan de maandelijkse filiaalvergaderingen, volg je de commerciële doelstellingen op, maak je de planning op en stuur je 1 collega aan.

Vereisten:
·         Een onderbouwde product- en/of marktkennis binnen ventilatie, verwarming en/of sanitair.
·       Sterke communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.
·       Commerciële feeling om de commerciële doelstellingen te behalen. 
·       Vlot met verschillende computerprogramma’s kunnen werken, zoals Navision, Office, etc.
·       Harde werker die graag dienstverlenend werkt met oog voor orde en netheid.

Aanbod
Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Bij Van Oirschot ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. We bieden een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te geraken. 

Maak daarnaast gebruik van ons Flex Income Plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen, bv. een fiets leasen, je hospitalisatieverzekering laten terugbetalen, etc. Op vrijdag stoppen we om 16u met werken zodat je maximaal van het weekend kan genieten. Tijdens de koude wintermaanden voorzien we onze medewerkers op dinsdag en donderdag van een heerlijk kopje verse soep. 

Ben je het talent dat wij zoeken én zie je jezelf helemaal passen binnen onze bedrijfscultuur?
Solliciteer dan nu via het
online sollicitatieformulier.

We kijken ernaar uit om jou te leren kennen.