Medewerker Projecten & Ventilatie (Herentals)

Van Oirschot is een technische groothandel gespecialiseerd in centrale verwarming en ventilatie. De organisatie heeft een logistiek centrum te Herentals van waaruit ook de centrale diensten worden aangestuurd. Regionaal is er een spreiding over 9 filialen waarbij de focus ligt op verkoop, technisch advies en ondersteuning van de professionele installateurs. Als groeiende KMO met de nodige ambities is Van Oirschot op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie voor techniek.

Functie:

Wij zijn momenteel op zoek naar een medewerker projecten en ventilatie. In deze functie ligt de focus op het aanmaken en opvolgen van offertes en openbare aanbestedingen.

Dit binnen het domein van verwarming en ventilatie. Je ben samen met je collega’s aanspreekpunt voor de interne en externe klanten dewelke je ondersteunt met je technische kennis.

Deze kennis blijf je ook verder uitbreiden door jouw leergierigheid en interesse voor de ontwikkelingen in de markt. Je zal, samen met je collega’s, ook een trekkende kracht zijn voor de introductie van verwarming, ventilatie en hernieuwbare energieën binnen de firma.

Vereisten:

Je hebt een bagage in HVAC of technische affiniteit
Ervaring in een groothandel of als installateur CV is een pluspunt
Je hebt een sterke Excel kennis

Je bent communicatief en weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
Je kan werken onder tijdsdruk

Aanbod:

Naast een familiebedrijf met open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken, bieden wij je het volgende aan :

  • Marktconforme verloning
  • Werkweek van maandag tot vrijdag, geen weekendwerk

Bent u de m/v die wij zoeken?
Stuur dan snel uw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar jobs@vanoirschot.be.