RADSON PRESENTEERT INTELLIGENTE ELEKTRISCHE RADIATOREN

Radson bewijst opnieuw haar status als totaalaanbieder van verwarmingsoplossingen.  Kom alles te weten over warmtecomfort, en hoe verschillende oplossingen zoals radiatoren, vloerverwarming en elektrisch verwarmen slim met elkaar kunnen worden gecombineerd.

https://app.emarketeer.com/resources/11948/_edited_images/email/416045/image_5a4cd9ef103db.jpeg


Nieuw gamma elektrische radiatoren conform
de Europese regels

 

De Europese EcoDesign richtlijn, bedoeld om het energieverbruik van elektrische apparaten te verminderen, bracht de evolutie van elektrische radiatoren in een stroomversnelling. Vanaf januari 2018 mogen enkel nog elektrische radiatoren geproduceerd worden die aan deze Europese normen voldoen. Radson introduceert daarom een volledig vernieuwd gamma elektrische radiatoren.


Talrijke vernieuwde functies

Een vernieuwd gamma elektrische radiatoren, doorspekt met nieuwe functies en mogelijkheden! Zeer opvallend is de ITCS-functie, wat staat voor ‘intelligent temperature control system’. Wil je het om 7u30 ’s morgens bijvoorbeeld 24˚C warm hebben, dan bepaalt de thermostaat zelf wat het meest energie-efficiënte verwarmingspatroon is om de gewenste temperatuur te halen. Een gedragsindicator geeft daarbovenop feedback aan de gebruiker over zijn ‘ecologisch’ gedrag, door middel van een handig kleurledje.

Een extra handige en noodzakelijke functie is de open raam detectie. Dankzij de open raam detectie gaat de elektrische radiator bij zo’n plotse temperatuurdaling op korte termijn automatisch in standby. Ten slotte werd ook het standby verbruik aanzienlijk verlaagd.https://app.emarketeer.com/resources/11948/_edited_images/email/416045/image_5a4ce56519c0e.jpeg


Elektrische én hydraulische ‘turbomodellen’ met nieuwe blower

Ook al vallen de hydraulische radiatoren niet onder de EcoDesign regelgeving, toch kregen ook de ‘turbomodellen’ (T, ET) van Radson een pak nieuwe functies mee. De toestellen worden daardoor slimmer én efficiënter. Dankzij de PTC-technologie kan de blower bijvoorbeeld onmogelijk oververhitten. Daarnaast kan de blower ook zelf de aan- en afwezigheid van de gebruiker detecteren. Geen beweging betekent geen warmte. Het apparaat vergeten uitzetten is daardoor niet mogelijk. En ook bij dit model kan men van de open raam technologie genieten.