Filiaalmedewerker Lokeren

Van Oirschot is een technische groothandel gespecialiseerd in centrale verwarming en ventilatie. De organisatie heeft een logistiek centrum te Herentals van waaruit ook de centrale diensten worden aangestuurd. Regionaal is er een spreiding over 9 filialen waarbij de focus ligt op verkoop, technisch advies en ondersteuning van de professionele installateurs. Als groeiende KMO met de nodige ambities is Van Oirschot op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie voor techniek.

Functie:

Wij zijn momenteel op zoek naar een nieuwe filiaalmedewerker voor ons filiaal te Lokeren.

Ben je technisch aangelegd? Heb je commerciële feeling? Schrikt bijhorende administratie en NAVISION je niet af ? Dan is de kans zeer groot dat we naar jou op zoek zijn.

Je bent het aanspreekpunt voor de klanten die in het filiaal komen, geeft hen technisch advies en ondersteunt hen waar nodig.

Je verwerkt de verkoop administratief, zet bestellingen klaar, beantwoordt vragen per email, telefonisch of aan de toonbank en ondersteunt in de opmaak van offertes.

Jouw doelstelling bestaat er daarnaast in om in samenwerking met de filiaalcoach en het team van sales en marketing het filiaal in de regio verder commercieel uit te bouwen.

Zin om regionaal te werken voor een snelgroeiend familiebedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vereisten:

Je hebt een technische bagage of sterke technische affiniteit en reeds enkele jaren ervaring.
Je bent communicatief en weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
Je bent vlot in het verwerken van informatie en administratie.

Kennis van NAVISION is een troef.

Aanbod:

Je komt terecht in een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken.
Van Oirschot biedt een job met veel autonomie, een marktconforme verloning en full time tewerkstelling (van maandag tot vrijdag).

Bent u het talent dat wij zoeken?
Stuur dan snel uw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar
greet.mulders@vanoirschot.be.