Digitale Marketeer (Herentals)

De firma Van Oirschot is al meer dan 50 jaar een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. We maken voor onze klanten dagelijks het verschil in service en snelheid, doordat we lokaal sterk verankerd zijn met 10 vestigingen in België. Het logistiek hart van ons bedrijf, namelijk het distributiecentrum met meer dan 10.000 verschillende artikelen, ligt momenteel nog in Herentals. In 2021 verhuizen we naar een gloednieuw distributiecentrum in Olen.

We zijn een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. De bedrijfswaarden van Van Oirschot zijn: klantgerichtheid, werken in team, motivatie & verantwoordelijkheid, veiligheid en orde & netheid. Wij bieden onze medewerkers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor je persoonlijke ambities. Hiervoor hebben we het project ‘Van Oirschot Going Forward’ in het leven geroepen, waarbij we nog meer gaan inzetten op werving & selectie, work-life balance, onthaal en VTO (Vormingen, Trainingen, Opleidingen).

Met trots staan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, in de top 5 binnen onze sector. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe gemotiveerde medewerker voor dienst Marketing te Herentals.

Functie
Ter versterking van ons marketingteam te Herentals zijn we op zoek naar een Digitale Marketeer. Je bouwt mee aan de digitale strategie bij Van Oirschot. Concreet betekent dit:

 • Je staat in voor het uitbouwen, optimaliseren en onderhouden van verschillende digitale kanalen, zoals de website, sociale media, mailings, blogs, etc.
 • Je gaat allerhande acties en campagnes opzetten en opvolgen via de verschillende digitale kanalen, zoals het opzetten van Google Ads campagnes met re-marketing.
 • Je schrijft en verbetert onze online Nederlandstalige (en Franstalige) teksten. Je hebt dus ervaring in en affiniteit met copywriting.
 • Je werkt mee aan onze naamsbekendheid bij onze klanten en prospecten en door mee richting te geven aan onze online (en offline) marketing – en communicatiestrategie help je nieuwe klanten aan te trekken.
 • Je coördineert alle projecten met betrekking tot de implementatie van onze digitale marketingstrategie (30-punten plan).

Profiel
 • Bachelor of master in Marketing, waarbij een specialisatie in digitale marketing of e-commerce zeker een meerwaarde is.
 • Sterke organisatorische en analytische vaardigheden. Je weet steeds de juiste prioriteiten te stellen.
 • Vlot kunnen werken met de meest courante toepassingen zoals o.a. Outlook, MS Office, Photoshop, Xd, Illustrator. Kennis van CSS, HTML en ervaring met ActiveCampaign zijn een troef.
 • Reeds gewerkt met WordPress of een ander CMS.
 • De begrippen Customer Centric, Hyper Personalisatie, Google Tag Manager, SEO, content marketing... klinken je niet vreemd in de oren.
 • Vlotte pen, uitgesproken copywriting skills en een scherp oog voor een omni- en multichannel omgeving.
 • Uitstekende kennis Nederlands, goede kennis Engels en Frans.


Aanbod
Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Bij Van Oirschot ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. We bieden een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te geraken. 

Maak daarnaast gebruik van ons Flex Income Plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen, bv. een fiets leasen, je hospitalisatieverzekering laten terugbetalen, etc. Op vrijdag stoppen we om 16u met werken zodat je maximaal van het weekend kan genieten. Tijdens de koude wintermaanden voorzien we onze medewerkers op dinsdag en donderdag van een heerlijk kopje verse soep.
 

Ben je het talent dat wij zoeken én zie je jezelf helemaal passen binnen onze bedrijfscultuur?
Solliciteer dan nu via het online sollicitatieformulier.

We kijken ernaar uit om jou te leren kennen.