Velis Evo Dry

Update werking Nathan - 24/03
 
 • Offertes NATHAN SYSTEMS, technische ondersteuning of studie-aanvragen: mailen naar sales@nathan.be of bellen naar 02/721.15.70
   
 • Depannages, onderhoud of opstarten van warmtepompen: mailen naar service@nathan.be of bellen naar 02/416.27.71
   
 • Offertes NATHAN PROJECTS, studies en bestellingen voor het leveren en plaatsen van vloerverwarming, industriële vloerverwarming en BKA: mailen naar info@nathanprojects.be of bellen naar 0474/52.50.74
   
 • Bestellingen NATHAN SYSTEMS, info over levertermijnen en facturatie: mailen naar customersupport@nathan.be of bellen naar 02/721.15.70
Verder kunnen wij verzekeren dat voor al onze merken (Uponor, AIT, Metrotherm en Komfort) alle leveringen 100% gegarandeerd zijn en dat ook de producties op volle capaciteit blijven draaien.Velis Evo Dry

Update werking Bosch - 23/03

Bij Bosch komt de gezondheid en het welzijn van onze klanten en collega’s steeds op de eerste plaats, zeker nu het coronavirus / COVID-19 verder om zich heen grijpt. Naar aanleiding van de laatste richtlijnen en adviezen van de Belgische gezondheidsautoriteiten hebben we besloten om de Bosch-afhaalbalie in Mechelen vanaf 19 maart 2020 tijdelijk te sluiten. In samenspraak met onze groothandelaars zorgen wij echter dat de leveringen gegarandeerd blijven.  
 
Daarnaast blijven al onze diensten, zowel vertegenwoordigers, offertedienst, helpdesk… bereikbaar. Je kunt ons steeds bereiken via de gekende telefoonnummers en e-mailadressen.
 
Wat de leveringen betreft, hebben we een aantal belangrijke maatregelen genomen:
 • Op dit moment heeft het coronavirus geen invloed op de productievestigingen van Bosch Thermotechnology. Er zijn buffervoorraden aangelegd en de toelevering wordt nauwlettend opgevolgd zodat we toekomstige leveringen kunnen verzekeren. We stellen dan ook alles in het werk om een stockbreuk te voorkomen.
   
 • Door mogelijks extra hygiënemaatregelen kunnen de transporttijden oplopen.
   
 • Om rechtstreeks contact te vermijden, hoef je de levering niet meer af te tekenen. Ter controle zal de chauffeur de voor- en achternaam van de ontvanger noteren.
   
 • Onze chauffeurs worden voorzien van desinfecterende handgel. Zo kunnen ze hun handen regelmatig ontsmetten.
   
 • Vanaf begin april zal je wisselstukken online kunnen bestellen via de Bosch eShop. Meer informatie hierover volgt later.

We volgen deze pandemie op de voet en we zullen je informeren indien onze dienstverlening zou wijzigen. Een update van onze maatregelen vind je terug op www.bosch-climate.be.Velis Evo Dry

Update werking Vaillant - 19/03

Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus COVID-19, heeft Vaillant maatregelen genomen om de gevolgen voor medewerkers en klanten te beperken. 

Sluiting toonbank wisselstukken
Gezien de cruciale rol die het distributiecentrum te Drogenbos speelt op het vlak van distributie van wisselstukken naar de Belgische markt, neemt Vaillant geen enkele risico en is de toonbank gesloten voor alle afhalingen.
 
Verder streven zij er naar om de verdere continuïteit van diensten te garanderen:
•    vertegenwoordigers zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar elk bezoek is beperkt tot het strikte minimum zoals voorgeschreven. 
•    De Technische helpdesk blijft beschikbaar voor al uw technische vragen op het nummer 02/334 93 48, of per mail via infotech@vaillant.be
•    U kan technische offertes blijven aanvragen voor warmtepompen en andere complexe installaties, per e-mail op tecpro@vaillant.be. Voor eventuele vragen over de offertes kan u hen bereiken op het nummer 02/334 93 66.
•    Alle opleidingen zijn voorlopig uitgesteld. Van zodra het terug mogelijk is, zullen er nieuwe opleidingen georganiseerd worden. Aan  zij die zich reeds ingeschreven hadden voor een opleiding, wordt er een nieuwe uitnodiging verzonden. 
•    De After Sales Service blijft bereikbaar op het nummer 02/334 93 52. Momenteel, om de veiligheid en gezondheid van medewerkers te blijven garanderen, worden er enkel interventies gepland voor dringende zaken.  Andere, minder dringende gevallen worden op een later tijdstip ingepland. 
•    Op dit ogenblik zijn er geen beschikbaarheidsproblemen van toestellen, toebehoren en wisselstukken. De leveringen naar de groothandel gaan voorlopig gewoon door. 

Wij zullen u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen. Voor verdere vragen of informatie kan u Vaillant bereiken via uw vaste vertegenwoordiger.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Het Vaillant-team