Chauffeur Temse

De firma Van Oirschot is al meer dan 50 jaar een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. We maken voor onze klanten dagelijks het verschil in service en snelheid, doordat we lokaal sterk verankerd zijn met 10 vestigingen in België. Het logistiek hart van ons bedrijf, namelijk het distributiecentrum met meer dan 10.000 verschillende artikelen, ligt momenteel nog in Herentals. In 2021 verhuizen we naar een gloednieuw distributiecentrum in Olen.

We zijn een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. De bedrijfswaarden van Van Oirschot zijn: klantgerichtheid, werken in team, motivatie & verantwoordelijkheid, veiligheid en orde & netheid. Wij bieden onze medewerkers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor je persoonlijke ambities. Hiervoor hebben we het project ‘Van Oirschot Going Forward’ in het leven geroepen, waarbij we nog meer gaan inzetten op werving & selectie, work-life balance, onthaal en VTO (Vormingen, Trainingen, Opleidingen).

Met trots staan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, in de top 5 binnen onze sector. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe gemotiveerde medewerker voor onze dienst Transport te Temse.

Functie:
Ter versterking van onze dienst Transport zijn we op zoek naar een Chauffeur in regio Temse.

  • Je vertrekt dagelijks vanuit ons filiaal in Temse.
  • Je belevert dagelijks de klanten en werven met onze materialen (radiatoren, ketels, installatiemateriaal, …). Dit op een vooraf automatisch uitgestippelde route.
  • Je helpt bij het lossen van de vrachtwagen (VOLVO) ter plaatse.
  • Je bent het uithangbord voor onze firma en staat de klanten te woord bij vragen of problemen. Je hebt dus veel klantencontacten.
Vereisten:
  • Werken van 6u - 14u, in een mooi afgebakend uurrooster door lokale leveringen.
  • Een rijbewijs C en reeds enkele jaren werkervaring als chauffeur.
  • Reeds in het bezit van je CODE 95.
  • Vlot in de omgang en klantgericht: je kan onze professionele installateurs op een klantvriendelijke wijze aanspreken en verder helpen.

Aanbod:
Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Bij Van Oirschot ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk.

We bieden een job met veel autonomie en uitdaging evenals een interessant salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te geraken. We zijn een stabiel bedrijf met werkzekerheid en we garanderen een tijdige uitbetaling van jouw loon.

Ben je het talent dat wij zoeken én zie je jezelf helemaal passen binnen onze bedrijfscultuur? Solliciteer dan nu via het online sollicitatieformulier.

We kijken ernaar uit om jou te leren kennen.