Assistent credit control

De firma Van Oirschot is een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. Als KMO en tweede-generatie familiebedrijf vind je bij ons een open bedrijfscultuur waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. Door jarenlange investeringen in de uitbouw van een sterk HR-beleid sta jij als medewerker met je persoonlijke ambities binnen onze organisatie voorop. Wij bieden onze werknemers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor jouw persoonlijke ambities.

Functie:

Wij zijn momenteel op zoek naar een Assistent credit control om ons team te versterken. In deze functie zal je instaan voor de algemene administratie en credit control van het klantenbestand. Je houdt je onder meer bezig met aanmaken van klanten en leveranciers, klasseren, documentenbeheer, …

Daarnaast zal je ook een aantal credit control gerichte taken uitvoeren, zoals :
- Het opbellen van klanten met openstaande betalingen
- het inboeken van banken
- het aanmaken van cashfacturen en creditnota’s
- het versturen van aanmaningen
- het beheren van advocatendossiers en faillissementen
- het opstellen van betaallijsten en inboeken van kassen van de verschillende vestigingen
- het opschonen van klantenlijst(en)

Vereisten:

Als Assistent credit control bezit je sterke administratieve en computervaardigheden. Je kan vlot mondeling communiceren in het Nederlands en Frans (vlotte schriftelijk communicatie in beide talen is een pluspunt). Bellen met klanten schrikt je dan ook niet af.

Assertiviteit en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen in deze functie, alsook accuraat kunnen werken. Een diploma als boekhouder is niet vereist, maar je hebt wel reeds ervaring in een financiële/administratieve functie.

Aanbod:

Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf met open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Daarnaast bieden wij je nog het volgende aan :

- Marktconforme verloning
- Werkweek van maandag tot vrijdag, geen weekendwerk

Ben jij het talent dat wij zoeken?
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar
jobs@vanoirschot.be.