Accountmanager Vlaams-Brabant

De firma Van Oirschot is al meer dan 50 jaar een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. We maken voor onze klanten dagelijks het verschil in service en snelheid, doordat we lokaal sterk verankerd zijn met 10 vestigingen in België. Het logistiek hart van ons bedrijf, namelijk het distributiecentrum met meer dan 10.000 verschillende artikelen, ligt momenteel nog in Herentals. In 2021 verhuizen we naar een gloednieuw distributiecentrum in Olen.

We zijn een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. De bedrijfswaarden van Van Oirschot zijn: klantgerichtheid, werken in team, motivatie & verantwoordelijkheid, veiligheid en orde & netheid. Wij bieden onze medewerkers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor je persoonlijke ambities. Hiervoor hebben we het project ‘Van Oirschot Going Forward’ in het leven geroepen, waarbij we nog meer gaan inzetten op werving & selectie, work-life balance, onthaal en VTO (Vormingen, Trainingen, Opleidingen).

Met trots staan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, in de top 5 binnen onze sector. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe gemotiveerde medewerker voor ons salesteam voor de regio Vlaams-Brabant.

Functie:
Ter versterking van ons salesteam zijn we voor ons salesteam op zoek naar een Accountmanager voor de regio Vlaams-Brabant. Je zal instaan voor het opbouwen en onderhouden van duurzame, langetermijnrelaties met klanten. Concreet betekent dit:

  • Je gaat je eigen klantenportefeuille opbouwen en verder uitbreiden. Er ligt nog een grote markt open om te ontdekken dus je krijgt energie van nieuwe klanten te overtuigen. 
  • Je verdeelt je tijd tussen bureauwerk en op de baan zijn.
  • Om je doelstellingen te behalen, bieden we jou verschillende mogelijkheden ter ondersteuning: een team collega’s waar je nauw mee samenwerkt, evenementen om de relatie tussen jou en je klanten te verstevigen, prospectiereizen (1 keer per jaar), handige tools zoals een ipad, Van Oirschot App, webshop, etc.
Vereisten:
  • Een onderbouwde product- en/of marktkennis binnen ventilatie, verwarming en/of sanitair. Kennis van de markt is een grote troef!
  • Sterke communicatieve vaardigheden en commerciële ingesteldheid. Je krijgt energie van het streven naar verkooptargets.
  • Klantgericht werken: je weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
  • Hands-on mentaliteit: je deinst er niet voor terug om mee de handen uit de mouwen te steken waar nodig.
Aanbod:
Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Bij Van Oirschot ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. We bieden een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te geraken. Maak daarnaast gebruik van ons Flex Income Plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen, bv. een fiets leasen, je hospitalisatieverzekering laten terugbetalen, etc.

Ben je het talent dat wij zoeken én zie je jezelf helemaal passen binnen onze bedrijfscultuur?

Soliciteer dan nu via het online sollicitatieformulier.
We kijken ernaar uit om jou te leren kennen.