Van Oirschot

Update vrijdag 27 maart 2020

Beste
 
Via deze weg bezorgen wij jou graag een nieuwe update over de werking van Van Oirschot in tijden van de Corona crisis. 

Met de gezondheid van al onze partners en medewerkers in gedachten doen wij er alles aan om een optimale beschikbaarheid voor jou als installateur te blijven realiseren. 


Al onze diensten zijn beschikbaarAlle diensten binnen Van Oirschot zijn nog steeds operationeel en blijven (ondanks een beperktere bezetting) beschikbaar voor jou.

Zo ook de Order Entry, Projecten en Boekhouding, waar je nog steeds terecht kan met al jouw vragen. 

Dienst Order Entry
orderentry@vanoirschot.be
014 80 00 80

Dienst Projecten
projecten@vanoirschot.be
014 28 20 87

Dienst Boekhouding
boekhouding@vanoirschot.be
014 28 20 83Werking in de filialenOnze filialen werken nog steeds volgens het nieuwe "bestel-en-afhaal" principe.

Plaats jouw bestelling minstens 30 minuten op voorhand en onze filiaalverantwoordelijke zal deze voor je klaarzetten in een afgebakende afhaal-zone (binnen of buiten). 

Net als het geval is bij de leveringen zal er ook bij afhalingen geen direct contact zijn tussen jou en onze medewerkers.

We vragen dat iedereen de nieuwe procedures volgt, zodat we ook in deze moeilijke tijden jou en jouw collega's maximaal van dienst kunnen zijn.


Leveringen met respect voor Social DistancingDe aangepaste werking voor leveringen zonder lichamelijk contant blijft van toepassing. Onze chauffeur zet de levering neer waar u wenst, hij noteert de naam van de ontvanger en neemt foto's van de levering.
Ten allen tijde kunnen we zo de noodzakelijke afstand bewaren.

Wij vragen ook om de voorgeschreven, verplichte afstand van minstens anderhalve meter te respecteren en onze chauffeur niet te benaderen.

Digitale bereikbaarheid via onze webshop

De Van Oirschot webshop staat 24/24 en 7/7 voor u klaar. Plaats hier je bestellingen voor levering of voor afhaling in het filiaal van jouw keuze. Jouw bestelling wordt volledig klaargemaakt en je bent geholpen in een mum van tijd.

Hoe meer je de webshop gebruikt voor uw bestellingen, hoe meer wij een veilige en contactloze afhaling/levering kunnen bewerkstelligen.


We hopen jou met deze update de nodige informatie te hebben verschaft over de huidige werking. Van Oirschot evalueert de situatie elk uur en stuurt bij daar waar nodig.

Wij hopen om jou een verdere optimale klantenservice te bieden.

Met vriendelijke groeten,

Evi van Van Oirschot en het ganse team