Van Oirschot viert 50-jarig jubileum

Beste Van Oirschot partner,

Januari ligt al weer achter ons en daarmee is 2017 nu ook echt begonnen. Wij wensen u graag een voorspoedig jaar toe, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook voor ons is 2017 belangrijk daar onze organisatie dit jaar namelijk haar 50ste verjaardag viert!!! ​Hou uw oren en ogen dus goed open en mis niets van de ontwikkelingen bij Van Oirschot.

We zijn als organisatie zeer trots bij het bereiken van deze mooie mijlpaal. Doorheen de jaren is Van Oirschot geëvolueerd van een verdeler van CV- en Installatiemateriaal tot een sterke en toonaangevende groothandel in de Belgische HVAC markt, met uitgebreide productgamma's in CV, Ventilatie en sinds kort ook Sanitair. Tijdens deze evolutie zijn we ook steeds blijven vasthouden aan onze kernwaarden bij het ondersteunen van de professionele installateur: kwaliteit, expertise, duurzaamheid, nabijheid en innovatie!

Van Oirschot - Duurzame kwaliteit gedurende 50 jaar, keer op keer geleverd

Natuurlijk horen er bij een jubileumjaar als 2017 ook speciale acties en activiteiten om het 50-jarig bestaan van onze firma extra in beeld te brengen en te vieren. Zo staan er dus een hoop interessante zaken en nieuwe ontwikkelingen op het Van Oirschot programma voor 2017. U zal ook merken dat we daarom dit jaar wat afwijken van de acties en activiteiten die u doorheen de voorbije jaren hebt leren kennen. 

Een eerste grote ontwikkeling is de uitbreiding van ons productgamma met een welgekozen assortiment sanitair.
 

Één van de beste manieren om steeds op de hoogte te blijven, is door ons te volgen op Social Media. U kan ons terugvinden op Facebook en LinkedIn. Vergeet niet om ons te liken of te volgen om er zeker van te zijn dat u geen enkel nieuwtje mist.
 

 

Van Oirschot partners