Technisch-Commercieel Bediende Houthalen

De firma Van Oirschot is al meer dan 50 jaar een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. We maken voor onze klanten dagelijks het verschil in service en snelheid, doordat we lokaal sterk verankerd zijn met 10 vestigingen in België. Het logistiek hart van ons bedrijf, namelijk het distributiecentrum met meer dan 10.000 verschillende artikelen, ligt momenteel nog in Herentals. In 2021 verhuizen we naar een gloednieuw distributiecentrum in Olen.

We zijn een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. De bedrijfswaarden van Van Oirschot zijn: klantgerichtheid, werken in team, motivatie & verantwoordelijkheid, veiligheid en orde & netheid. Wij bieden onze medewerkers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor je persoonlijke ambities. Hiervoor hebben we het project ‘Van Oirschot Going Forward’ in het leven geroepen, waarbij we nog meer gaan inzetten op werving & selectie, work-life balance, onthaal en VTO (Vormingen, Trainingen, Opleidingen).

Met trots staan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, in de top 5 binnen onze sector. Ter uitbreiding van ons filiaal te Houthalen zijn we op zoek naar een Technisch-Commercieel Bediende.

Functie
Je vormt een sterke tandem met onze filiaalmedewerkers en vertegenwoordigers. Concreet betekent dit:

  • Je maakt offertes op, plaatst bestellingen voor het filiaal, geeft bestellingen door voor levering, werkt nauw samen met de collega’s in het hoofdkantoor te Herentals, …
  • Je bent het aanspreekpunt voor de klanten: je beantwoordt hun vragen, je ondersteunt hen en geeft hen technisch advies waar nodig.
  • Je springt in aan de toonbank op drukke momenten.
  • Jouw doelstelling bestaat er daarnaast in om in samenwerking met je collega’s en het team van sales het filiaal in de regio verder commercieel uit te bouwen.
Vereisten
  • Een technische bagage door opleiding of werkervaring of een sterke aantoonbare technische affiniteit. Bij voorkeur een onderbouwde product- en/of marktkennis binnen ventilatie, verwarming en/of sanitair.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid: je weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
  • Vlot in het verwerken van informatie en administratie.
  • Kennis van NAVISION is een troef.

Aanbod
Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Bij Van Oirschot ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. We bieden een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te geraken. 

Maak daarnaast gebruik van ons Flex Income Plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen, bv. een fiets leasen, je hospitalisatieverzekering laten terugbetalen, etc.

Ben je het talent dat wij zoeken én zie je jezelf helemaal passen binnen onze bedrijfscultuur?
Solliciteer dan nu via het
online sollicitatieformulier.

We kijken ernaar uit om jou te leren kennen.