Opening Van Oirschot Temse
 

Beste klanten
 
Ook in 2020 zetten we bij Van Oirschot in op een optimale regionale beschikbaarheid voor de professionele installateur. Met trots stellen we u dan ook onze nieuwste vestiging voor:
Van Oirschot Temse.
 
Met de opening van dit nieuw filiaal op maandag 2 maart versterken wij onze regionale aanwezigheid in Oost-Vlaanderen. Om onze klanten nog een betere dienstverlening aan te bieden, zetten we in op kennis, beschikbaarheid van A-merken en bereikbaarheid.
 
Je vindt ons terug in de Kapelanielaan 18 te Temse, dicht bij de afrit van de E17. Gemakkelijk en snel bereikbaar vanuit alle richtingen.
 

 

Uitgebreide voorraad beschikbaar: Pomp- en Venticenter

 
Jouw uitdaging is onze zorg; voldoende voorraad en beschikbaarheid is het doel in alle Van Oirschot vestigingen. Daarnaast bieden we via een Pomp- en Venticenter in het nieuwe filiaal te Temse extra voorraad pompen en ventilatieartikelen aan.
 

Open om 07u00 !

 
Van Oirschot wil het verlengstuk zijn van jouw organisatie en beschikbaarheid is daarbij cruciaal. Hiervoor zullen we in het nieuwe filiaal te Temse verlengde openingsuren hanteren.
 
Vanaf 07u00 ’s morgens zijn wij open. Bestellingen van voorraadproducten in het distributiecentrum te Herentals, geplaatst voor 17u00, staan de dag erop voor jou klaar om 07u00 dankzij ons nachttransport.
 
Openingsuren Temse
ma - do : 07u00 - 17u00
vrij : 07u00 - 16u00
 
 
 
 

Team met ervaring en technische kennis

 
Het team dat jou in Temse ontvangt is er één met een solide basis en technische kennis. Dankzij jaren ervaring in de HVAC-branche hebben zij de noodzakelijke kennis en ervaring om jou verder te helpen en te ondersteunen.
 
Technische vragen? Snel iets afhalen? Professionele ondersteuning?
 
Ons team Temse staat voor jou klaar!
 
 
 
 

Van Oirschot Temse
Kapelanielaan 18, 9140 Temse
 Fabrice De Kimpe - Filiaalverantwoordelijke
Welkom in ons filiaal te Temse!

De filiaalverantwoordelijke van Temse,
Fabrice De Kimpe, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de HVAC-branche.

Hierdoor heeft hij de noodzakelijke kennis en kunde opgebouwd om jou verder te helpen en te ondersteunen.

In het filiaal wordt Fabrice bijgestaan door Ivano, onze filiaalmedewerker ter plaatse.
 
Ivano, die de overstap maakt vanuit ons filiaal te Aartselaar, ontvangt jou met de glimlach aan de toonbank en helpt jou dan ook met plezier verder.
Ivano Nicosia - Filiaalmedewerker

Heb je voor de rest nog vragen? Wil je graag een commercieel gesprek met één van onze accountmanagers? Dan staan Seb Leemans en Kris Van Droogenbroeck voor jou klaar.
 
 
Kris Van Droogenbroeck
Accountmanager
Seb Leemans
Accountmanager
 
Vragen voor team Temse?