HONEYWELL T6 SLIMME THERMOSTAAT (WIT)


Honeywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat. De universeel toepasbare T6-thermostaat is hét antwoord op de groeiende vraag naar steeds slimmere comfortproducten.

Geschikt voor alle ketels
Al meer dan 100 jaar staat Honeywell voor innovatieve intelligentie in eenvoudig te bedienen producten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk. Honeywell blijft innoveren om producten te realiseren die het verschil maken en daadwerkelijk optimaal zijn afgestemd op de wensen van de installateur. Zo is de witte T6 net als de zwarte versie geschikt voor alle CV-toestellen, zowel 24-230V aan-/uit- en OpenTherm als stadsverwarming. De ketelmodule is dankzij de opklapbare bedradingsklep moeiteloos te plaatsen, zowel op de muur als op een inbouwdoos. Welke ketel je ook kiest, de T6 past altijd en overal.

Altijd en overal controle
Slimme, met internet verbonden producten hebben de toekomst. Zodra de T6 is verbonden met het internet, hebben klanten via de Honeywell Home-app altijd en overal volledige controle over hun verwarming. Bovendien helpt de universele thermostaat met de Honeywell Home-app gebruikers automatisch energie te besparen.

Algemene voordelen van de T6
• Past op aan/uit (24V-230V) cv-ketels en modulerende OpenTherm-ketels.
• Geschikt voor elk verwarmingssysteem: van cv-toestel tot stadsverwarming.
• Biedt een optimale energie-efficiënte aansturing.
• Zowel als standaard-klokthermostaat als app-bedienbaar te plaatsen .

De T6 Slimme Thermostaat, speciaal ontworpen voor jou en jouw klanten, is verkrijgbaar als bedraad wandmontagemodel (T6). .