Accountmanager Gosselies

De firma Van Oirschot is een technische groothandel voor producten in centrale verwarming en ventilatie, die handelt met professionele installateurs. Als KMO en tweede-generatie familiebedrijf vind je bij ons een open bedrijfscultuur waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. Door jarenlange investeringen in de uitbouw van een sterk HR-beleid sta jij als medewerker met je persoonlijke ambities binnen onze organisatie voorop. Wij bieden onze werknemers dan ook een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor jouw persoonlijke ambities.

Functie:

Wij zijn momenteel op zoek naar een Accountmanager voor Gosselies (Wallonië). Als accountmanager zal je bij Van Oirschot instaan voor het opbouwen en onderhouden van duurzame, lange-termijn relaties met klanten. Je krijgt je eigen klantenportefeuille met als doel deze te behouden en uit te breiden. Je zal je tijd hiervoor verdelen tussen bureauwerk en op de baan zijn. Om dit te realiseren wordt je bijgestaan door de verschillende mogelijkheden die Van Oirschot je biedt : een team collega’s waar je nauw mee samenwerkt, evenementen om de relatie tussen jou en je klanten te verstevigen, prospectiereizen, handige tools die je in staat stellen om een situatie snel te doorgronden, ...

Vereisten:

Als Accountmanager verwachten we van jou de nodige commerciële flair gekoppeld aan resultaatgerichtheid. Je bezit ook de nodige feeling of interesse voor het technische aspect van de job en je bent leergierig. Vlot communiceren en samenwerken met klanten en collega’s zijn belangrijke eigenschappen in deze functie. Daarnaast ben je ook een teamspeler.

Aanbod:

Naast een familiebedrijf met open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken, bieden wij je het volgende aan :

  • Marktconforme verloning
  • Bedrijfswagen met tankkaart
  • Laptop, iPad en GSM
  • Werkweek van maandag tot vrijdag, geen weekendwerk

Bent u de m/v die wij zoeken?
Stuur dan snel uw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar greet.mulders@vanoirschot.be.